Haunted Healing - VR-oplevelse

Forståelse af sorgens 5 faser gennem en interaktiv VR-oplevelse

Haunted Healing er en 15-minutters multiplayer animeret VR-oplevelse, hvor op til seks publikummer udforsker de fem stadier af sorg gennem forskellige virtuelle rum, der symboliserer hver fase. Historien handler om den 13-årige Ann, som sørger over tabet af sin far.

Oplevelsen inkluderer fire ikke-lineære interaktive scener mellem en låst introduktion og afslutning. De ikke-lineære interaktive scener giver op til 6 publikummer mulighed for at udforske de forskellige stadier af sorg i deres eget tempo, før de oplever slutningen. Dette symboliserer, at sorgstadier opleves forskelligt af hvert individ uden nogen særlig rækkefølge.

Dette projekt var et partnerskab mellem XR-produktionshuset MANND og manuskriptforfatter og instruktør Rita Martinos. adesso var ansvarlig for alle 3D-elementer og -miljøer i oplevelsen. Som en del af Cannes XR-udfordringen blev dette projekt tildelt førstepræmien og vil være en del af Marché du Festival – Festival de Cannes i 2021. Videoen vist ovenfor er 30 sekunders pitch for dette bidrag.


”Det har været det største privilegium at arbejde sammen med 3D-kunstneren Nicolai Villas Østergaard, som fra begyndelsen forstod værdien og kerneidentiteten i konceptet, og som derefter forvandlede alle ideerne til et smukt 3D-kunstværk, der var centrum for vores koncept. forklaring. Vi føler os meget beærede over at have haft ham med om bord indtil videre og håber at se dette samarbejde fortsætte og arbejde hen imod et endeligt produkt sammen”.

Maria Herholdt Engermann & Signe Ungermand
Stifter, Mannd

Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.