adesso udvikler et system til markedsføring og kommunikation

Den rette kompetence med sans for kundens behov

Siden august 2019 har adesso hjulpet en stor aktør i dagligvarebranchen med udvikling af marketing- og kundekommunikationssystemer.

adesso har bidraget med kompetente og talentfulde fullstack-udviklere til vores Dev Ops team med fokus på NET-udvikling. Konsulenterne har udviklet et system til marketing og kundekommunikation og har arbejdet med fullstack, fra front-end til integrationer.

”Vi er meget tilfredse med adesso, især at kommunikationen havde været meget lydhør ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, vi har haft en nem og god dialog i forhold til vores behov. adesso-konsulenter har meget let opfanget fagområdet og problemerne, og de er hurtigt blevet en del af teamet og skabt et godt samarbejdsklima.” Siger kundens ansvarlige Delivery Manager.

"I vores team har jeg arbejdet med at koordinere og forbedre butiksdata, vi har forenklet download af markedsrelateret information i butikker og gjort det mere effektivt, informationen bliver til data, som kan bruges i butikkernes markedsføring mere enkelt og effektivt." Siger Nicklas Edmark, systemudvikler hos adesso.

”Dette muliggør en meget mere rettet og kundespecifik markedsføring. Vi har også moderniseret og udviklet kundens system med nyere teknologi.” Fortsætter Nicklas.

”Dette muliggør en meget mere rettet og kundespecifik markedsføring. Vi har også moderniseret og udviklet kundens system med nyere teknologi,” siger Nicklas.

"En fordel ved vores konsulenter er, at de er vant til at hjælpe hinanden og arbejde som et team, de lytter hurtigt og kan hurtigt give feedback til kunden."

Hvilke teknikker er brugt i projektet?

“Vi har blandt andet arbejdet med .Net core 3.x, SQL Server og flere andre integrationer mellem systemer, hvor RabbitMQ og Kafka bruges. I mit team arbejder vi også meget med UI-design, UX samt udvikling i Vue-frameworket. Nogle opgaver involverer også arbejde med analyse og design for selv at udvikle løsninger, som vi så implementerer”. Siger Jimmy Avadahl

Udfordringen

Jimmy Avadahl har arbejdet i det team, der har arbejdet med de marketingværktøjer, som butikkerne har til at lave udsendelser og direkte annoncering.

"Kunden har haft en stor, gammel Windows-applikation, dele af den er lavet om til et nyt friskt webværktøj, som kan nås fra hvor som helst, sikkert. Udfordringen har været at finde løsninger til en sikker konvertering af den ældre applikation, flere specielle metoder blev brugt og det er gået rigtig godt. Den gamle grænseflade begyndte at udvikle sig for 20 år siden, og der har været nogle "grænseflader" siden da!

I dette projekt har vi været nødt til at lave "alt" som et team, hvilket virkelig har været sjovt, både back-end og en masse front-end i Vue-rammen. Vi har hjulpet hinanden, og det har været en del af succesen – vores samarbejde. Afslutter Jimmy Avadahl, udvikler hos adesso.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.