Business. People. Technology

Om adesso - Målrettede løsninger til kerneforretningsprocesser baseret på de nyeste it-trends

Specialiseret i programmering og problemløsning

Vi er superdygtige til at forstå, hvad vores kunder og vores konsulenter egentlig har brug for. Vores største superkraft er vores fleksibilitet. Det gør os virkelig konkurrencedygtige. Vores folk er den specielle slags, der på magisk vis kan producere den helt rigtige løsning til enhver specifik opgave og projekt. Vi har flere succesfulde cases og projekter inden for alt fra Big Data, IoT, AI, AWS samt backend- og frontend-udvikling, der viser vores guiders fantastiske færdigheder.

Målretning af sektorspecifikke forretningsmodeller og processer

En succesfuld virksomhed vokser ud af innovative ideer, sunde teknologier og en omkostningsbesparende implementering af IT-drift, der understøtter din virksomhed i forhold til dine individuelle udfordringer. Altid involveret folk, der bringer teknologisk knowhow og solid viden til kundens forretning. adesso kombinerer denne teknologiske kompetence med sektorspecifik knowhow. Vores arbejde er baseret på stærk kundeorientering og fleksibilitet. På gennemprøvede metoder ved implementering af softwareprojekter. Om netværk af forskning, undervisning og praksis. Og på en åben, medarbejderorienteret virksomhedskultur.

Med et team på mere end 9.000 medarbejdere fordelt på 63 sites er adesso en af de førende it-udbydere på det tysktalende marked. Vi påtager os ansvaret. Og vi har erfaringen, der gør os til en pålidelig partner for dine IT-projekter.

Koncernens omsætning 2022 900.25 Millioner Euro

Mere end 9200 medarbejdere i adesso Group

Steder 64 i adesso-koncernen


Historien om adesso Sverige og adesso Danmark

Purple Scout blev grundlagt i 2004 og blev opkøbt af adesso i 2022. Gennem opkøbet udvidede adesso deres knowhow til det nordiske marked.

At være en del af adesso-koncernen med over 7.500 ansatte i hele Europa, sætter os i stand til at tilbyde vores kunder i Skandinavien spændende it-projekter i større skala. Det giver også alle vores medarbejdere nye muligheder for at øge deres kompetence inden for deres felt. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores nye kolleger og er begejstrede for den hurtige udvidelse af vores team på vores kontorer i Sverige og Danmark.Investor relationer

Aktionærernes tillid og et konstant højt niveau af interesse for vores virksomhed fra det finansielle samfund er meget vigtigt for adesso. Vi vil med glæde give dig alle væsentlige oplysninger. Af hensyn til gennemsigtigheden fremmer vi aktivt at kommunikere information, der er relevant for kapitalmarkedet, på en direkte og rettidig måde. Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have!

Vi informerer dig om adesso-gruppens mangfoldige aktiviteter, om dens struktur, joint ventures og forretningsmål på dens egen separate hjemmeside www.adesso-group.en.

Lær mere på vores hjemmeside www.adesso-group.en


Har du nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.