AWS Cloud

Vi trækker vejret, spiser og drikker AWS

adesso er Select Consulting Partner hos Amazon AWS og har arbejdet aktivt med AWS Cloud siden 2012. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige og bedste løsning, samt den mest effektive til deres specifikke behov. Vi udfører og supporterer dig i alt fra komplet cloud-migrering til udvikling af små, supereffektive serverløse løsninger.

Vi er super fleksible og ekstremt gode til det vi laver

Hos adesso giver vi altid det lille ekstra og er ikke så sindssygt firkantede. Vi tager os af dig under hele din rejse til eller i skyen, hvad enten det er en ren flytning af virtuelle servere eller en komplet ombygning. Vi kan være en ren rådgivende støtte eller blot gennemføre hele opgaven fra start til slut og videre.

Udvikling af serverløse løsninger eller måske dataanalyse? Oh yeah!

Der er et par ting, vi brænder så meget for som udvikling i AWS. Vi er utroligt dygtige til serverløse løsninger til både forretningssystemer og rene webapplikationer. Vi stopper dog ikke der – vi har lavet IoT-løsninger, Big Data-analyse og Machine Learning, blandt meget andet.

Serverløs

Kan du køre hele applikationen uden en server? Ja det kan du, og det synes vi du skal gøre så meget som muligt! Det er ekstremt omkostningseffektivt og vedligeholdelsesmæssigt mere effektivt. Vi kan gøre dette i vores søvn!

Databaser og dataanalyse

Selvom det handler om at flytte individuelle databaser til skyen, skabe helt nye løsninger eller analysere store – eller små – mængder data, så har vi erfaringen og folkene til at håndtere det. Vi elsker data!

Skysikkerhed

Sikkerhed er en uhyre vigtig del af en vellykket cloud-investering og intet at tage let på. Med vores solide erfaring kan vi hjælpe dig med at vurdere og sikre både nye og gamle setups. 

IoT - tingenes internet

IoT er den nye sorte eller lilla. "Alt skal hænge sammen" - og vi er enige. At indsamle data eller kommunikere mellem enheder er noget, vi gør hver dag. Lad os klare det, mens du gør det, du er bedst til.


Flere topemner

Nogen spørgsmål?

Markus Hartsmar

AWS Salgs- og Partner Lead

Det er mig, du skal tale med, hvis du vil diskutere yderligere om, hvordan vi hos adesso på bedste vis kan hjælpe din flytning eller videreudvikle dine løsninger indenfor AWS. Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.