Vi får ting til at ske, nu bedre end nogensinde

Lilla bliver blåt, og spejderen er ude

Fra den 5. april 2022 er Purple Scout nu en del af adesso group og vil nu være adesso Sverige og adesso Danmark. Beslutningen om at indgå partnerskab med en førende tech- og it-virksomhed med en succesfuld track-record er en fantastisk mulighed for os, og vi er meget begejstrede for fremtiden. Dette bringer også adesso tættere på deres mål om at blive den førende IT-serviceudbyder i hele Europa, og vi er meget glade for at være en del af denne rejse sammen med adesso.

Den 6. april blev det officielt annonceret, at adesso opkøber Purple Scout, og det fantastiske team hos Purple Scout får nu yderligere 5.500+ fantastiske nye kolleger, som vi kan have det sjovt med på arbejdet. "Purple Scouts softwareeksperter passer fremragende til adessos virksomhedskultur. Jeg er sikker på, at dette vil give os et fremragende grundlag for den videre ekspansion af vores forretning i Nordeuropa," siger Dirk Pothen, medlem af adessos direktion.

Og ja - vores kontorer forbliver de samme, og vi forsikrer dig om, at vi vil være bedre og stærkere end nogensinde, og vigtigst af alt - vores kunder forbliver altid i centrum for vores opmærksomhed, præcis som det altid har været.


Pressemeddelelsen

Ekspansion i Nordeuropa gennem opkøb af Purple Scout AB i Sverige. adesso etablerer datterselskaber i Sverige og Danmark.

Læs mere


Jobmuligheder

Hos adesso taler vi med hinanden og er åbne og ærlige. Vi holder åbne døre, værner om korte beslutninger, og vi er glade og stolte over at være adessis. Det er individerne, der gør adesso til den unikke virksomhed, det er. Vi er fantastiske - og stolte af det.

Kom og bliv en adessi


Teknologier og tjensester


Koncernens omsætning 2022 900.25 Millioner Euro

Mere end 9200 medarbejdere i adesso Group

Steder 64 i adesso-koncernen


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.