At arbejde hos adesso har sine fordele!

Engagerede, vidende og glade kolleger

Hos adesso taler vi med hinanden og er åbne og ærlige. Vi holder åbne døre, værner om korte beslutninger, og vi er glade og stolte over at være adessis. Det er individerne, der gør adesso til den unikke virksomhed, det er. Vi er fantastiske – og stolte af det.


Det er den fremtidige adessi, vi leder efter i øjeblikket

Vi søger dig, der har flere års erfaring med udvikling i Javascript, CSS og HTML. Du ved præcis, hvordan du bedst bygger en webservice, backend og frontend, og du har ingen problemer med at arbejde med flere opgaver i et projekt. Det ville være fantastisk, hvis du er super god til alt, eller i hvert fald næsten alt af følgende:

  • Bemærk
  • Reager (helst Reager med kroge)
  • Maskinskrift
  • Redux
  • Sammenhæng
  • GraphQL
  • Docker
  • RxJS

Vi ser også gerne, at du er vant til at arbejde med designsystemer og værktøjer som Storybook og lignende. Måske har du også erfaring med cloud-løsninger, gerne AWS.

Du bliver nødt til at arbejde sammen med kyndige, engagerede kolleger i et agilt team, der sikrer, at kunden får de bedste løsninger. Grib muligheden for at arbejde på en fantastisk arbejdsplads, der virkelig tager sig af og investerer i sine medarbejdere, samtidig med at du får mulighed for at udvide dit CV. Vi går ud fra, at du ligesom alle andre kan lide at dele ud af din viden og forkæle dig selv. Vi vil gerne have din ansøgning ind med det samme eller med det samme.

Ansøg nu!

Vi søger Senior AWS Cloud Architects til at styrke og vækste vores fantastiske AWS-team i både Sverige og Danmark. I rollen som Senior AWS Cloud Architect vil du indgå i forskellige kunde- og in-house projekter. Alt lige fra migrationer og revisioner til infrastruktur og nyudvikling og byggeri. Vi forventer, at du kender til eller ønsker at lære mere om færdigheder som Linux, Python, DynamoDB, Terraform, AWS CDK, Bash og AWS-tjenester generelt. De færdigheder, du ikke har – vi kan hjælpe dig med at opnå , så længe du er nysgerrig og ivrig efter at lære. Vi gætter på, at du elsker containere lige så meget, som du elsker at levere fremragende kundeværdi, og at test af den nye funktion, der blev udgivet i går, får dig i gang som intet andet.

Du behøver ikke at være en fuldgyldig skyevangelist med hver eneste certificering derude, men vi tror på, at du vil nå dertil, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme derhen – hvis du hjælper os med at udvikle vores team. Allerede AWS-certificeret? Det er fantastisk! Du vil også spille en integreret rolle i kundecase-evalueringer og salg, og som sådan vil du også fokusere på kundeservice og have den ægte Customer First-mentalitet.

Nu hvor alt det er fortalt - kontakt os og find ud af, hvilke sjove flok mennesker vi er. Vi er ikke den generelle mølle af cloud-konsulenter. Vi er meget sjovere – det lover vi.


Hvorfor du skal tilslutte dig adesso


Bliv en adessi!

Lad os finde ud af, hvad vi kan opnå sammen!

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.