AMBU - Global healthcare

3D visualisering til AMBU - Global Healthcare

Når salgspersonale hos Ambu fremviser deres produkter, bruger de en særlig marketingapplikation på deres hjemmeside. Men de ønskede at forbedre denne applikation for at fremvise deres produkter på en mere videnskabelig, visuel og engagerende måde i stedet for blot at fremvise dem. Til denne opgave var 3D-visualisering i realtid den perfekte måde at nå alle disse mål samt fremstå mere innovative og moderne med brug af teknologi.

Integreret med deres eksisterende salgsværktøj gav vores 3D-produktvisualiseringer kunden mulighed for at engagere sig og interagere med Ambus medicinske produkter. De var i stand til at uddybe forskellige elementer i hvert produkt samt se animationer af, hvordan man bruger produktet.


"Samarbejdet har gjort os i stand til ikke kun at visualisere produkternes egenskaber på en unik måde, men også at fortælle en historie om produkterne på en måde, som vi ikke har kunnet før. Vi tror på, at det kan gøre en stor forskel for vores kunder."

Michael Aspe-Gürtler
Direktør for Patientovervågning & Diagnostik, Ambu

Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.