Nem og serverløs til Domino Print and Apply

Med AI som spåkonen

Domino Printing Sciences er en førende leverandør af et komplet udvalg af kodning og mærkning af produkter, emballage og paller. Udover etiketmærkning tilbyder Domino at mærke med blandt andet laser, inkjet printere og termotransfer. Domino Printing har siden 2015 været en del af den japanske børsnoterede Brother Industries med 37.000 ansatte.

Sporbarhed ned til pilleniveau

“I takt med at kravene til sporbarhed stiger, vokser markedet for Domino Print and Apply. Alt skal mærkes, lige fra det mindste individuelle produkt til de paller, som produktet leveres på”, siger Jessica Smedå, produktmarketingchef i DPA.

”Vi har 12 forskellige salgskanaler og 220 distributører rundt om i verden, og med forskelligt kendskab til vores partnere er det vigtigt, at vi kan dele vores viden hurtigt. Vi vil simpelthen gerne kunne vise, hvordan for eksempel maskiner fungerer hos kunden, eller hvordan man med succes kan anvende etikette på produkter, der er svære at få adgang til, såsom indersiden af et rør”, fortsætter Jessica.


Med fokus på vidensdeling

DPA har valgt at bruge videoer og animationer til at dele og udbrede viden i organisationen, det er den type medie der er mest efterspurgt. Tidligere blev videoerne uploadet på en egenudviklet adgangsdatabase, derefter brændt på en cd og sendt ud til medarbejderne. Denne løsning blev til sidst for tidskrævende, jo større virksomheden blev, systemet virkede, men teknologien var for gammel. Inden for virksomheden blev det overvejet at bruge intranettet til at uploade og dele videoerne, men det blev senere konkluderet, at de funktioner, man ønskede, ikke eksisterede, og det var uhåndterligt.

"Jeg ville have en nem, sikker løsning til at håndtere vores videoer. Det ville være muligt at filtrere, søge og dele videoerne samt tildele forskellige tilladelser/roller, fordi videoerne ikke skulle være tilgængelige for alle”, siger Jessica.

“Videoerne var til vores medarbejdere og teknikere, ikke til ekstern markedsføring. Vi ville også gerne brande platformen og have en mere moderne grænseflade, så vi kontaktede adesso og specificerede vores ønsker, herefter tog det ikke lang tid, før projektet lancerede.”

Nem og serverløs

“Vi valgte at bygge løsninger i AWS Serverless-miljø med adesso og i dag kan vi med vores nye platform sprede viden til alle vores partnere, hurtigt og nemt, hvilket er medvirkende til et øget salg for os. Vi har også sparet enormt meget tid og penge på administration, drift og opbevaring”, slutter Jessica.

Markus Hartsmar, AWS Partner Lead hos adesso, fortæller lidt mere om, hvordan den tekniske løsning fungerer;

“Alt hos Serverless er bygget på Amplify, Lambdas og Media convert, og med AWS Serverless sparer du både tid og penge. Sikkerheden er høj, og behovet for en konstant aktiv server eksisterer ikke. I takt med at virksomheden vokser, kan du nemt skalere op, og mulighederne for udvikling er uendelige.”

Medarbejderne kan nu selv uploade videoerne, hvor administratorerne godkender klippene. Hvis man i stedet havde valgt en løsning baseret på en mere traditionel installation, havde omkostningerne været meget højere og skulle drive løsningen og betale mere for både lagring, computerkraft og fremtidig skalerbarhed.

"Nu er alt ordnet af sig selv og til en meget mindre pris, især med større og flere muligheder for udvikling", siger Markus.


Om Domino Print and Apply

Domino Print and Apply AB er en international virksomhed, der udvikler og producerer industrielle løsninger til Print & Apply. De er i dag 80 medarbejdere med høj kompetence og et stærkt engagement. Deres system er ofte integreret med produktionslinjer for automatisk at anvende unikke etikette på produkter, emballage og paller. Kunderne er dels multinationale aktører inden for brancher som fødevarer, medicin, tobak, papir og meget mere, og dels mindre, lokale produktionsvirksomheder.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.