Et overblik over ingeniørsprocessen

Softwareudviklinghos adesso

Det handler om mere end bare programmering – softwareudvikling hos adesso er en holistisk ingeniørproces. Det omfatter kravteknik, systemdesign, programmering, kvalitetssikring og projektledelse. Vores 800 softwareingeniører føler sig hjemme i Java-, PHP-, Salesforce- og Microsoft-miljøerne og bruger en bred vifte af teknologier og metoder.

Vores softwareudviklere er fortrolige med hele konstruktionsprocessen. For vores kundeprojekter dækker denne proces alt fra kravteknik og ekspertteknisk systemdesign til programmering og kvalitetssikring. Det omfatter også projektledelse og idriftsættelse. Vi udvikler også imponerende skræddersyede softwareløsninger.

Matchende teknologier og fleksible metoder

adesso har generelt en leverandørneutral tilgang, hvilket betyder, at vi afhængigt af kravene anvender de teknologier, der passer bedst til opgaven. Disse teknologier omfatter klient-server-arkitekturer, mikrotjenester, webapplikationer, enkeltsideapplikationer og cloud-teknologi. Til frontend-løsninger kan vi for eksempel gøre brug af HTML5, CSS, AngularJS 2 og React. Til forretningslogik har vi REST-tjenester til vores rådighed, og for datapersistens kan vi bruge en række relationelle databaser.

Vores metoder er fleksible, og de er lige så forskellige som vores kunder. Vi arbejder også internt for vores kunder. Til serviceprojekter bruger vi Scrum, Kanban, V-modellen og vandfaldsmodellen. Til større projekter bruger vi PiTPM. Vores tilgang til at bruge agile elementer er iterativ og trinvis, og vi måler fremskridt ved at udføre en optjent værdianalyse.

Java-baserede softwareløsninger

Vi er meget fortrolige med Javas verden. Vi har mere end 850 Java-specialister, der er grupperet i kompetencecentre, der fokuserer på f.eks. virksomheds-, internet-, portal- eller mobilapplikationer. Disse specialister arbejder for adesso med at udvikle forretningskritiske applikationer til virksomheder. Disse applikationer er bygget ved hjælp af en kombination af Java (programmeringssproget), Java Enterprise Edition (JEE) komponentmodellen eller Spring Framework i kombination med kommercielle open source-løsninger. På frontend-siden bruges blandt andet Angular, React og JSF. Når det kommer til persistens, bruger vi relationelle og NoSQL-databaser og integrerer dem via ORM eller ODM, såsom Hibernate eller EclipseLink. Implementeringen foregår i moderne udviklingsmiljøer, ofte med IntelliJ IDEA eller Eclipse. Teknisk kvalitetssikring udføres med JUnit, Selenium, Sonar og JMeter. Softwaren er bygget ved hjælp af Continuous Integration eller Continuous Delivery fra Jenkins og distribueret i repositories (Maven Repository, Docker Registry osv.).

PHP-baserede softwareløsninger

Også i PHP-verdenen udtænker, designer og udvikler vi komplekse og langsigtede storskalaprojekter som webportaler, hjemmesider, apps, API'er og e-handelsplatforme for talrige kendte kunder i tværfaglige teams. Vi leverer resultater af høj kvalitet og er afhængige af effektiv brug af PHP-frameworks såsom Symfony, Laravel eller Zend, samt moderne, højtydende content management-systemer og digitale oplevelsesplatforme (eZPlatform, TYPO3, Drupal, Spryker og Shopware). Backend-arkitekturer, databaseforbindelser, connectors, API'er og softwarearkitekturer er kernen i al vores udvikling.

Med vores gennemprøvede Continuous Integration eller Continuous Delivery processer, som er blevet implementeret i multinationale og cross-channel miljøer, og som er kortlagt ved hjælp af forskellige kundespecifikke værktøjer såsom Jenkins og GitLab, kan vi implementere, understøtte og integrere komplekse applikationer på en annonce hoc grundlag.


Jobmuligheder hos adesso

Find de jobtilbud, der passer til din profil. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Læs mere

Microsoft-baserede softwareløsninger

Vi er også særdeles velbevandrede i Microsoft-applikationer. Vi har over 200 Microsoft-eksperter, som gennemfører digital transformation hos vores kunders virksomheder ved at bruge løsninger, der er baseret på SharePoint, Office 365 og Microsoft Cloud-teknologier. Disse løsninger kan for eksempel omfatte brugen af Office 365, Dynamics 365 og Microsoft BI til omfattende integration og udvidelse af hybride forretningsløsninger. Vi bruger C#, Cordova og Xamarin til at udvikle apps; vi bruger Azure til at udvide eksisterende skyer; vi designer webapplikationer, der bruger C#/ASP.NET og en lang række JS frameworks; og vi tilbyder avancerede tjenester i forhold til MS SQL-servere. Vi bruger også Visual Studio og Team Foundation Server til at skabe moderne udviklings-, test- og implementeringsmiljøer.

Vores softwareudviklingsteam tilbyder dig det perfekte arbejdsmiljø til personlig udvikling. Det giver også klare muligheder for progression, herunder specialistroller som Senior Software Architect og lederroller som Project Manager.

At være softwareudvikler hos adesso handler om at mestre hvert trin i udviklingsprocessen!

Ringer til dem, der lige er startet i deres karriere, såvel som kandidater, professionelle, laterale deltagere og laterale tænkere! Hos adesso er det personlighed, motivation og evner, der tæller. Vi ser frem til at møde alle, der vil gøre det til deres mål at nå vores mål!

Kundeoplevelseløsninger med Salesforce

Med vores unge og hurtigt voksende Salesforce Services-division bevæger vi os i grænsefladen mellem specialistafdelinger og IT. Vi designer vores kunders kundeoplevelse, som er optimeret af vores Salesforce-baserede it-løsninger. Vi bruger næsten hele Salesforce-porteføljen (markedsføring, salg, service og handel) i vores projekter. Vi ledsager vores kunder fra definitionen af strategien over implementering og test frem til udrulningen. Vores dybdegående tekniske og tekniske viden inden for CRM- og Salesforce-områderne kombineres med vores konsulenters branchekendskab.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Gem denne side. Fjern denne side.