EMERSON - Offshore marine

Emerson Marine har hundredvis af kombinationer af produkter, som deres kunder kan vælge imellem for at sikre højkvalitets marinekontrol og -overvågning. Denne proces kan være både kompliceret og tidskrævende for sælgeren såvel som en potentiel kunde. Emersons nuværende onlinebibliotek indeholder modeller af deres produkter, der ikke er homogene.

Det var her adesso og Emerson startede en digitaliseringsrejse. En lang række af deres produkter er blevet skabt til homogene 3D-modeller (både udvendigt og indvendigt) og er i øjeblikket ved at blive integreret i et salgsværktøj.

Her er et eksempel på et af deres produkter fremvist som en interaktiv 3D-model i realtid, der også kan ses i Augmented Reality. 

Emersons digitale transformation blev besluttet gennem en Inspiration Day, et koncept inspireret af Design Sprint. Denne dag hjalp med at planlægge rejsen med digital transformation og det ultimative mål, nemlig et real-time 3D salgsværktøj.

Sammen med Emerson besluttede vi os for et 3D salgsværktøj i realtid

For at få indsigt fra vores inspirationsdag skabte vi et salgsværktøj, der giver en 3D-visualisering af deres produkters interiør såvel som eksteriør. Under denne opgave blev vi forsynet med tunge tekniske CAD-modeller, som vi konverterede til 3D-modeller i realtid. 

Udvikling med data scientist

Dette salgsværktøj giver nu kunderne mulighed for at foretage ændringer i det produkt, de ønsker at købe; de kan ændre farven, størrelsen og vælge blandt et stort udvalg af kombinationer. Når først produktet er valgt, er der desuden mulighed for at se det digitalt i Augmented Reality.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.