EDGE - En helt ny kundeloyalitetstjeneste med plexian

Fleksibel og omkostningseffektiv måde med AWS

Fleksibel og omkostningseffektiv måde med AWS

Med løsningen udfylder Edge Plexian et hul i markedet for loyalitetsløsninger, og der er et attraktivt marked med stort potentiale. For at kunne tilbyde den bedste service ønskede de, at løsningen skulle være skalerbar og teknisk moden. En række leverandører var involveret i udvælgelsesprocessen, men valget faldt på AWS's platform, hvor fordelene var mange; de tilbød en fleksibel og skalerbar løsning med stor modenhed i AWS ydelser i forhold til konkurrenterne, man fik også adgang til en række forskellige tekniske løsninger. 

Udfordringen for Plexian var at holde omkostningerne nede samtidig med, at løsningen skulle være skalerbar og i forkant med det tekniske lykkedes dette ifølge Markus Bergkvist, Solutions Architect. Markus kom tidligt med i projektet og har hjulpet Plexian med at bygge videre på de API'er og den grundlæggende struktur, der allerede eksisterede, som Campaign Manager og Cashback Accounting. Markus har også udviklet back-end-systemet, der håndterer transaktioner og cashbacks.

”Vi har arbejdet meget agilt og har formået at holde udgifterne nede, der skal ikke indkøbes hardware, da alt er serverløst. Det er en stor fordel med AWS, og vi har været i stand til at vende hurtigt i løbet af projektet, når det har været nødvendigt, simpelthen enorm fleksibilitet”, fortsætter Markus Bergkvist, en af de 4 udviklere i projektet.   

Hvilke teknikker er brugt i projektet?

For at sikre et AWS-miljø, der sikkert kan vokse og nemt kan overvåges, blev AWS Control Tower brugt, hvor du ved hjælp af AWS SSO (Single Sign-on) kan sikre dig, at den rigtige bruger får adgang til de rigtige tjenester og data. 

Til udviklingen af infrastrukturen blev der brugt AWS SDK (Cloud Development Kit). En AWS CodePipeline blev sat op til at håndtere CI/CD og til at understøtte mobilapps blev brugt AWS Amplify.

Amazon API Gateway og AWS AppSync i backend

Backend er frontet af Amazon API Gateway og AWS AppSync, hvor logikken styres af Lambdor, og dataene gemmes i DynamoDb og Aurora Serverless. Selve flowet håndteres af AWS Step Functions.

Løsningen er Serverless, hvilket betyder, at Plexian hverken behøver egen hardware eller administrere software, der ikke er direkte relateret til deres forretningslogik. Desuden er udgivelsen af ny software og overvågning fuldautomatisk. Systemet er bygget og tilpasset til Plexians miljø, og der er intet lignende på markedet. 


>> adesso har været en fantastisk partner i lang tid. De er dedikerede i deres arbejde og over for os som kunder, og vi har sammen udviklet en langsigtet plan og vision for projektet. Takket være adesso har vi været i stand til at finde nye og moderne løsninger med AWS, som hjælper os på markedet og giver os mulighed for at vokse. Løsningen "Serverløs" er både omkostningseffektiv og meget skalerbar, hvilket var vores topprioritet i starten af projektet.

Peter Kaiser, CFO Plexian


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.