Veltuff - arbejdstøj

Veltuffs arbejdstøj præsenteres i et webbaseret digitalt showroom

Veltuff har specialiseret sig i arbejdstøj til forskellige brancher, hvorfor deres kataloger er af største betydning for dem. På grund af dette bruger de mange penge på fotoshoots og ønskede at finde måder at optimere dette årlige forbrug på.

I første omgang ønskede de at installere et virtuelt spejl med touchscreen på deres kontor, hvor en person kunne stå foran og prøve et klassisk Veltuff arbejdstøj.

Udsat på grund af Covid-19 hjalp adesso Veltuff med at skabe et virtuelt showroom, hvor kunder fra hele verden kunne prøve forskellige outfits på en 3D mannequin.

Indlejret direkte på deres hjemmeside har Veltuff nu et digitalt showroom, hvor et stort udvalg af deres tøj kan prøves på ved hjælp af 3D interaktive mannequiner. Disse mannequiner fås i både mandlige og kvindelige former og er animerede til at gå, sidde på hug eller stå. Dette showroom giver indgående og eksisterende kunder mulighed for at se, hvordan tøjet vil se ud, når deres medarbejdere har det på.

Sammen med Veltuff besluttede vi os for et Digitalt Showroom

På baggrund af opgaven skabte adesso 3D-modeller af alt det udvalgte tøj fra bunden. Hvert af tøjet var tilgængeligt i forskellige farvekombinationer og var skræddersyet til både mandlige og kvindelige former. Efter 3D-modelleringen af tøjet blev de interaktive 3D-mannequiner også animeret til at stå, sidde på hug og gå for at vise tøjets bevægelse. Showroomet hostes direkte på deres hjemmeside ved hjælp af WebGL-formatet.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.