Software Engineering hos adesso

Software Engineering hos adesso

Det handler om mere end bare programmering – softwareudvikling hos adesso er en holistisk ingeniørproces. Det omfatter kravteknik, systemdesign, programmering, kvalitetssikring og projektledelse. Vi tilbyder alt fra enkelttimers programmering til outsourcede teams eller eller håndtering af hele softwareprojekter.

Matchende teknologier og fleksible metoder

adesso har generelt en leverandørneutral tilgang, hvilket betyder, at vi afhængigt af kravene anvender de teknologier, der passer bedst til opgaven. Vores teknologier og metoder er fleksible, og de er lige så forskellige som vores kunder. Og vores team er meget dygtige til at programmere på alt fra databaser til app-udvikling.

Vores kompetencer på et overklib

Vi svarer ikke altid "Vi kan gøre det!" som mange af vores konkurrenter gør, men hvis vi svarer "Vi kan gøre det!", så kan vi gøre det for alvor!

Søger du en særlig kompetence? Så er her nogle af vores "superkræfter":
  • Vi kender de fleste databaser, såsom Oracle, MySQL, MSSQL, Postgres, MongoDB, DynamoDB og mange flere. Vi har også kompetence i overlejring af storage, hvor applikationsservere ofte omtales som Apache, Tomcat, Turbine, Torque og JBoss for at nævne nogle få.
  • Når det kommer til programmering, er vores stærkeste kort Java, selvom vi også tidligere har lavet nogle gode kundecases med .NET. Men Java, JavaScript og Open Source-løsninger er virkelig vores ting.
  • Her hos adesso har vi et designteam, og vi har vores egne UX-designere, som også kan programmere. I og med det tilbyder vi også app- og webudvikling, vi mener, at vi kan kalde os fullstack for alvor. Vi laver apps i Android Java, Objective-C, React Native, Xamarin og Appcelerator for at nævne nogle få. Vi bygger interaktive portaler i PHP, JavaScript (React.js og AngularJS for eksempel).

Flere topemner

Jobmuligheder hos adesso

Find de jobtilbud, der passer til din profil. Vi glæder os til at lære dig at kende!

Læs mere

Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til en aftale på stedet.

Gem denne side. Fjern denne side.