Ind i skyen med adesso

Der er ingen vej udenom skyen

Agile og meget skalerbar, fleksibel konfigurerbar og med automatiseret tilgængelighed – skyen passer til alle kravene til den digitale transformation. Konkurrencefordele og time-to-market er de primære mål på vejen til skyen.

Hvis din virksomhed også skal udnytte dette potentiale, er den rigtige cloud-strategi påkrævet. Da virksomheder i forskellige brancher konfronteres med forskellige (regulatoriske) krav og processer, skal der sammensættes en passende samlet pakke af en række forskellige teknologier, koncepter og udbydere. En pakke, der passer bedst til virksomhedens egne forretningskrav, strategier og rammebetingelser.

Din virksomhed er unik. Det samme er din vej til skyen. Derfor tilbyder adesso dig skræddersyede og afprøvede løsninger til at migrere din it til skyen. Vi støtter dig i at etablere et cloud-center of excellence som en del af et cloud-tilpasningsprogram. Cloud center of excellence sikrer en optimal cloud-strategi, der kan understøttes af alle involverede interessenter i hele virksomheden.

Målet er klart: at drage fordel af fordelene ved en veldesignet cloudplatform – fra fleksible ressourcer til reducerede omkostninger. Samtidig skal alle governance- og compliance-regler overholdes.

Vores all-round problemfri pakke til dit cloud-projekt

For at hjælpe din virksomhed med at nå disse mål hurtigere og mere sikkert, har vi udviklet et bredt sæt af kompetencer og teknologier med adesso Cloud Platform Factory. Cloud Platform Factory samler en række teknologier, projektmetoder og bedste praksis. Takket være denne standardiserede og automatiserede ramme er vejen til en individuel cloud-infrastruktur sikrere, billigere og også hurtigere.

adesso hjælper dig med at mestre kompleksiteten af processen med en systematisk tilgang til opsætning og implementering af cloud-projekter. For at gøre det er vi afhængige af en fire-trins proces, der skaber en strategisk ramme og letter operationel implementering.


Fra IT til cloud-strategien

Den rolle, cloud-teknologier spiller, og hvordan de former denne rolle, bestemmes af en virksomheds overordnede it-strategi. Harmonien mellem organisation, processer og teknologier er afgørende for succesen af cloud-projekter. Vi støtter dig i skabelsen af en cloud-vision og -strategi, definerer dine mål sammen og fastlægger din nuværende tilstand i form af en cloud-beredskabsworkshop.

Fra skyen til migrationsstrategien

Det første skridt er at forstå detaljerne i it-landskabet. Vi analyserer derfor dit IT-landskab og arbejder sammen med dig om at udvikle en køreplan for implementering af dine cloud-aktiviteter og støtter dig i at opbygge en business case. I andet trin sørger vores cloud-eksperter for at designe en migrationsstrategi, der er præcist skræddersyet til din virksomhed.

Fra cloud-strategien til udviklingsprocessen

Efter vellykket planlægning implementerer vi det relevante cloud-scenario afhængigt af vurderingen af en applikation og tager os af opbygningen af cloud-infrastrukturen samt migrationsplanlægning og implementering. Derudover understøtter vi din virksomhed i at skabe en cloud-ready arkitektur – herunder egnede funktioner – samt i at opsætte de cloud-ready miljøer.

Fra udviklingen til den daglige driftsproces

Drift og løbende forbedring af dit nye skylandskab kommer i slutningen af processen. Udover at understøtte og overvåge funktionalitet og ydeevne, støtter vi dig også med forandringsledelse og, hvis det er nødvendigt, endda med træning og certificering til ISO27001, ISO9001 og ITIL V4.


Er du klar til et Cloud-Deepdive?

Vi gør din virksomhed egnet til skyen

Cloud-migreringstransformationsinitiativer tilpasser et stigende antal mennesker, processer og teknologier. En track record med talrige succesfulde implementerede cloud computing-projekter har gjort os til fortalere for en holistisk tilgang til cloud-beredskab. Vi fokuserer ikke kun på de teknologiske aspekter.

Teknologi skyberedskab

adesso tilbyder dig rammer og gennemprøvede metoder til implementering af cloud-transformationsprojekter. State-of-the-art cloud-teknologier, tjenester og produkter suppleres af sikkerheden i det teknologiske cloud-parathedsperspektiv. Sikkerhed har højeste prioritet for os, og vi ser det som en job-nul opgave. Vi støtter dig i at forme paradigmeskiftet med hensyn til it-sikkerhed. Cloud computing, containerteknologier, DevSecOps og IaC (Infrastructure as Code) er eksempler, hvor moderne sikkerhedspolitikker er påkrævet, og konventionelle løsninger – såsom firewall-regler – ikke tilbyder tilstrækkelig beskyttelse.

adesso besidder ekspertise inden for følgende områder for at hjælpe med at gøre din virksomhed cloud-klar:

 • Cloud teknologi valg og gennemførlighed
 • Implementering og etablering af tegninger og teknologistakke
 • Cloud-baserede arkitekturer og designprincipper (såsom mikrotjenester og reaktive systemer)
 • Realisering af IaaS og PaaS til cloud-transformationen
 • Implementering af målplatformen (offentlig/privat/hybrid cloud-platform)
 • Enterprise cloud organisation (multi-konti, multi-stage, landing zone)
 • Compliance, sikkerhed og revision

Business cloud parathed

Business Cloud Readiness-konceptet er designet til at finjustere IT til og tilpasse det til din virksomheds behov. Dette sikrer, at cloud-baseret it-udvikling kan henføres til verificerbare forretningsresultater. Cloud business case, cloud computing KPI'er og risikostyring er eksempler på ekspertiseområder, der er bygget og tilpasset i cloud ready-forretningsperspektivet. Vores eksperter kombinerer forretningsperspektivet med bred og specialiseret branchekendskab.

Organisationens skyberedskab

Håndtering af virkningen af forretningsmæssige, strukturelle og kulturelle ændringer, som cloud computing indebærer, er en organisatorisk opgave. Derfor er organisationens cloud-beredskab fokuseret på organisatoriske ændringer og menneskelige ressourcer i virksomheden. Kvalificerings- og efteruddannelsestiltag – udover sourcing og leverandørstyring – sikrer, at dine medarbejdere har de nødvendige kompetencer til cloud-baseret it. Vi støtter dig på dette område med videnstyringstilgange baseret på stærk kundeorientering og fleksibilitet.


adesso blogs

I vores blogartikler kan du finde ud af mere om skyen. Her taler vores eksperter indefra - om emner, der flytter enkelte brancher eller deres egne erfaringer.

Læs vores blogartikler

Forskellige partnere, ét mål: dit succesfulde cloud-projekt

Vi er afhængige af den dybdegående dialog, vi har med vores teknologipartnere, som hjælper os med at forbedre vores udvalg af tjenester meningsfuldt. På den måde garanterer vi, at den bedste og mest effektive udbyder bliver brugt i dit cloud-projekt.

adesso skiller sig ud takket være sin omfattende ekspertise og certificerede partnerprogrammer med forskellige cloud-udbydere. Disse omfatter:

 • Amazon Web Services (AWS)
 • Microsoft Azure
 • Google Cloud
 • Powercloud
 • IBM/Red Hat OpenShift
 • Salesforce/Mulesoft
 • GAIA-X / IDS

Vi er netværket med forskellige forsknings- og undervisningsinstitutioner og har et stærkt praktisk fokus. Disse giver vores eksperter mulighed for at genkende fremtidige trends på et tidligt tidspunkt og implementere dem med succes.


Skyen hos adesso er leverandørneutral

Uanset om det er public cloud, private cloud eller hybrid/multi-cloud - vi giver dig leverandørneutral rådgivning om din vej til skyen og tilbyder dig den rigtige cloud-strategi for din digitale transformation.


Nogen spørgsmål?

Der er ingen hjemmeside eller brochure, som kan erstatte et personligt møde for at tale om dine mål og emner. Vi ser frem til at snakke med jer.

Kontakt

Gem denne side. Fjern denne side.