Whiteboard

DevOps

Mere end bare Dev og Ops

At arbejde sammen som én problemfri organisation

Vores erfarne DevOps-team ønsker ikke at sælge unødvendige, komplicerede og dyre værktøjsløsninger. Det vil sandsynligvis kun komplicere dit liv i stedet for at løse selv halvdelen af dine eksisterende problemer.

Det er en udfordring at tilbyde standardiserede, gentagelige og pålidelige processer, der fungerer lige godt i alle afdelinger i en virksomhed. Men det er her, vores DevOps-eksperter kommer ind i billedet. De er dygtige til at identificere, hvad din virksomhed har brug for ved at interviewe hver enkelt person i din produktudviklingscyklus i dybden. Fra interviewene vil vores DevOps-team give dig skræddersyede råd om, hvordan du kommer i gang med dit DevOps-arbejde. Vores mål er at sikre, at dit team løbende leverer software og nemt tilpasser sig markedets krav.

Vi mener, at DevOps er et absolut must i ethvert agilt team, og vi er her for at hjælpe dig med:

  • Kontinuerlig integration
  • Løbende test
  • Kontinuerlig levering
  • Kontinuerlig overvågning

Any questions?

Markus Hartsmar
AWS Salgs- og Partner Lead

Det er mig, du skal tale med, hvis du vil diskutere yderligere om, hvordan vi hos adesso på bedste vis kan hjælpe din flytning eller videreudvikle dine løsninger indenfor AWS. Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

Contact

Gem denne side. Fjern denne side.