Serverløs computing

Hvorfor skal du bygge en serverløs løsning?

Sikre både forretningsmæssige og tekniske fordele med serverløse løsninger hos AWS og kør kraftfulde applikationer uden at tænke på serverne. Øget stabilitet, sikkerhed og færre omkostninger er blot nogle af fordelene.

Serverløs computing giver dig mulighed for at bygge og køre applikationer og tjenester uden at tænke på serverne. Serverløse applikationer kræver ikke, at du leverer, skalerer og vedligeholder serverne, men i stedet håndteres alt det nødvendige for at køre og skalere applikationen for høj tilgængelighed og pålidelighed for dig.

Ingen serverstyring

Der er ikke længere behov for at klargøre eller administrere nogen servere. Ingen software eller runtime skal installeres, vedligeholdes eller administreres. Mindre arbejde, men mere effektivt.

Fleksibel skalerbarhed

Din applikation skaleres automatisk eller ved at kontrollere de parametre, der karakteriserer din applikation, som kunne være en hukommelse eller en anden kapacitet, i stedet for at påvirke hele servere.

Høj tilgængelighed

Serverløse applikationer har indbygget tilgængelighed og felttolerance. Du behøver ikke bygge arkitektur til dette, da AWS-tjenesterne, der kører applikationerne, leverer det som standard.

Ingen dyr overflødig kapacitet

Betal ikke for overdimensionerede servere, der ikke virker! Hvis din kode ikke kører – så betaler du ikke noget. Så det er slut med før- og over-idriftsættelse af servere "af sikkerhedsmæssige årsager". Meget mere omkostningseffektivt!


Any questions?

Markus Hartsmar
AWS Salgs- og Partner Lead

Det er mig, du skal tale med, hvis du vil diskutere yderligere om, hvordan vi hos adesso på bedste vis kan hjælpe din flytning eller videreudvikle dine løsninger indenfor AWS. Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt!

Contact

Gem denne side. Fjern denne side.